Hjælp til sociale medier

Bruger du også alt for lang tid på at være både forfatter, designer og tekniker, når det kommer til sociale medier? Der er hjælp at hente.

Gør det lettere for dig selv og dine medarbejdere, som varetager din business profil på de sociale medier.

Hjælp til sociale medier - skabeloner

Få hjælp til strategi og planlægning, samt design af opslag til Facebook og Instagram.

Nikker du også genkendende til, at markedsføring af din virksomhed på de sociale medier kræver meget tid?

Og ja, det kræver meget tid. I hvert fald til at starte med. Når du har fået en struktur og en plan for godt indhold på plads, så kan du spytte salgsbare og informative opslag ud til din målgruppe og kundeskarer, som rent faktisk giver dem noget og som ender i konvertering til dit produkt/ydelse.

Fortæl din virksomheds historie
Social media marketing

Koster det penge at blive synlig på det sociale medier?

Ja, det gør det. Men du bestemmer selv prisen. Det er også et spørgsmål om, hvor god du er til at skabe godt indhold, som dine følgere eller modtagere for kampagner interagerer med i deres newsfeed.

 

Prioriter din tid

Forestil dig, at du har fået lagt en konkret plan for, hvad der skal ske på din virksomheds Facebook og Instagramside de næste 3 måneder. Opslagene kan du opsætte på én dag, og så spytter Facebook eller instagram dem automatisk ud. Giver det dig tid og overskud til at finde på det næste gode opslag eller kampagne? Ja, det gør det. Du undgår at famle i blinde og skynde dig at lave et “ligegyldigt” opslag, som ingen af dine følgere egentligt synes er interessant for dem.

Unikke skabeloner til opslag på sociale medier

Canva

Skabeloner til opslag på sociale medier

Spar tid og lav nemt flotte opslag for din business på de sociale medier.

Famler du tit i blinde, når du skal lave opslag på de sociale medier for din virksomhed? Du er ikke den eneste. Det kræver både tid og lidt kreativitet, for at skabe det gode indhold på et opslag eller en kampagne. Det er til tider uoverskueligt, og du ender altid med at bruge længere tid på det, end du først forestillede dig.

Det positive er, at der er hjælp at hente!

Der findes et hav af nyttige værktøjer, som kan hjælpe dig med at skabe kreative opslag på de sociale medier. Én af dem er Canva, som er lige til at gå til – også for en nybegynder.

 

Få dine egne unikke templates og se professionel ud HVER gang at du poster.

Jeg kan ud fra din visuelle identitet og grafiske udtryk, designe X-antal UNIKKE skabeloner i Canva, som du kan bruge i din markedsføring på de sociale medier. 

Canva er et gratis program online – du kan også betale for en pro version, hvor du til din mail får tilsendt et link med dine unikke skabeloner. Du gemmer dem ned på din bruger og er allerede nu, klar til at lave inspirerende opslag til dine følgere.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt mig endelig, så vi sammen kan gøre det at have en businessside på de sociale medier lettere i din hverdag.

Brug for hjælp eller sparring omkring Sociale Medier?

Har du spørgsmål til et eventuelt samarbejde, priser på et unikt setup af skabeloner eller brug for sparring omkring brug af sociale medier for din virksomhed?

Så skriv dine kontaktoplysninger her, samt et par stikord om, hvad dine tanker går på – så hører du fra mig.