Grafisk Design Visuel identitet Logo design Tryksager Workshops Freelance grafiker

Birch grafisk kan hjælpe dig i mål inden for flere grafiske områder.

Brug for en grafiker, der kan arbejde både trykt og digitalt?

Så er du landet det helt rette sted.

Birch Grafisk tilbyder hjælp inden for flere grafiske områder – både trykt og digitalt.

Med erfaring fra bureau, kan du nyde godt af en tryksagsgrafiker, som også har fingeren på pulsen digitalt. Jeg har gennem tiden, arbejdet med online marketing, design af hjemmesider og markedsføring af virksomheder.

 

Jeg sørger for, at din virksomheds visuelle identitet er gennemgående, så du sikrer en rød tråd i din markedsføring.

Jeg arbejder fra start til slut – fra den første idé til det færdige materiale, og hjælper dig i mål med netop dit produkt eller projekt.

 

Birch grafisk kan hjælpe dig i mål inden for flere grafiske områder.

Jeg arbejder med grafisk design og branding, producerer flotte produkter og tryksager, logodesigns og arbejder med visuel identitetsudvikling. Digitalt elsker jeg, at man kan se den røde tråd fra den trykte del Jeg designer professionelle sælgende layouts – både til hjemmeside og til de sociale medier.

Jeg har gode samarbejdspartnere, som tager sig af den tekniske del på hjemmesider, så jeg kan koncentrerer mig fuldt ud om dit design og visuelle identitet – dog med fokus på den digitale brugervenlighed også.

 

Se oversigten over grafiske produkter her.

Grafisk logodesign

Logodesign

Få et professionelt logo og skil dig ud fra dine konkurrenter. Et godt logo kan sælge og skabe synlighed.

Visuel identitet

Få skabt en visuel identitet og en designguide som regelsæt for din virksomheds markedsføring.

Visuel identitet og brand guide

Fysiske tryksager og salgsmaterialer

Hos Birch Grafisk kan du få designet flotte visuelle salgsmaterialer, hvor du på en professionel måde kan præsenterer dit produkt, din ydelse og din service.

Hjælp til sociale medier

Få designet inspirerende og flotte markedsføringsskabeloner ud fra din virksomheds visuelle identitet. Før den røde tråd 360 grader rundt i din markedsføring – også på Facebook og Instagram.

Design af online materialer
Visuel Workshop for soloselvstændige

Visuel Workshop

Mangler du inspiration til og viden om, hvordan du får din virksomhed til at se professionel ud? 

Freelance grafiker på Fyn

Få mig som din faste grafiker – men kun i de timer, som netop DU har brug for. Jeg hjælper gerne – om det er større eller mindre opgaver.

Freelance grafiker på Fyn

Det siger kunderne

Tilbud til dig

Book en times gratis sparring omkring din visuelle identitet, salgsmaterialer og markedsføring.

Har du brug for, at vi sætter os sammen og gennemgår din virksomheds grafiske identitet, logo og røde tråd? Eller er du i tvivl om, hvordan du kan nå ud til dine kunder via de sociale medier?

Ud fra vores samtale, afstemmer vi sammen, om du har brug for hjælp til at komme igang eller videre med din markedsføring – både trykt og digitalt.

For mig handler det om, at du får en tryg og sikker rejse, som er medskabende til at du får succes med netop dit projekt. Jeg giver gerne ud af min erfaring, for at du kan få et bedre standpunkt og nå dine mål.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Skal jeg kontakte dig?

Har du spørgsmål til et eventuelt samarbejde, priser på en tryksag eller brug for sparring omkring din virksomheds visuelle identitet og markedsføring generelt? Tast dine kontaktoplysninger her, samt et par stikord om, hvad dine tanker går på – så hører du fra mig.