Kontakt Birch Grafisk – Melanie Birch grafiker

Hvem er Birch Grafisk?

Mit navn er Melanie Birch. Jeg er uddannet mediegrafiker og har 9 års erhvervserfaring inden for branchen og i bureau.

Jeg leverer designs, der formidler din virksomheds DNA med udgangspunkt i målgruppen, og som fungerer som et uundværligt værktøj for dig og dine medarbejdere i hverdagen. I får et redskab, der hjælper jer med at fastholde den røde tråd på alle platforme.

Min tilgang til opgaver er båret af et grundigt forarbejde omkring forståelse af din virksomhed og målgruppe. Det sikrer, at din visuelle identitet rammer de rigtige værdier og skaber den rigtige fortælling.

Jeg har et godt netværk af kyndige fagfolk, som leverer komplette hjemmesideløsninger og SEO, så alle opgaver indenfor virksomhedens identitet, løses i højeste kvalitet. Jeg laver også designs til hjemmeside, men mine samarbejdspartnere står for det tekniske.

Jeg har kontor i Faaborg på Sydfyn, men kan også komme forbi dig. Min WiFi og mit mobilabonnement er også et stærkt våben, så opgaverne kan løses trods afstand.

 

Freelance grafiker på Fyn

Book mig som din faste tilknyttede grafiker eller som freelance, du kan kalde på, når der måtte være brug for det. Du bestemmer, om jeg skal være med hele vejen eller om jeg skal være en støttende kollega internt i teamet.

Du kan løbende, eller i pressede perioder, have brug for en stabil grafiker, når opgaverne skal i mål. Og her står jeg klar til at gribe bolden. Jeg arbejder seriøst og målrettet og er en glad og humørfyldt ekstra kollega.

Som din grafiske freelancer, fakturer jeg kun for de timer, du har brug for mig.

Jeg er klar på en prøve-opgave, for at se om netop du og jeg er et godt match.

Kontakt mig gerne, hvis ovenstående vækker din nysgerrighed. Så tager vi en snak om behov og priser.

Visuel workshop for soloselvstændige

Mangler du inspiration til og viden om, hvordan du får din virksomhed til at se professionel ud? 

Måske er I en gruppe af selvstændige og iværksættere, som godt kunne bruge et ekstra skub, for at komme igang med det visuelle og markedsføringen af jeres virksomheder? 

Jeg tilbyder workshops tilpasset dit/jeres ønsker, så I kommer godt fra start. Vi kigger ind i din virksomhed og målgruppe, hvorfra vi sammen opbygger og skaber idéerne til, hvordan du visuelt skal se ud overfor dit kundesegment.

Vi brainstormer, arbejder kreativt, får tankerne skrevet ned og taler markedsføringskanaler, der giver mening for din niché og målgruppe.

Kontakt mig for nærmere information og pris.

Kontakt Birch Grafisk

Har du spørgsmål til et eventuelt samarbejde, priser på en tryksag eller brug for sparring omkring din virksomheds visuelle identitet og markedsføring generelt?

Tast dine kontaktoplysninger her, og eventuelt et par stikord om, hvad dine tanker går på – så hører du fra mig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe mig op på telefon 60531184